Inte kul

Jag har blivit förkyld, kan inte andas genom näsan och kan inte andas genom munnen för halsen är helt uppsvullen.
Det är inte roligt! Hoppas jag blir frisk till på onsdag, vill inte vara sjuk när jag är i Norge!! Usch hämska tanke!!

Blir till att dricka te och sova tidigt så kanske jag blir frisk! Håller tummarna!

Idag

är jag glad







Du får mig att le

Idag var en bra dag, jobbde med G i 9.5 timma.
Mitt på dan tog vi oss en sväng för att titta på tågen (mycket roligt tycker G), där stötte vi på min goda goda vän M, vi hade trevligt i 1.5 timma. Hamnade på Spången av alla ställen. vist är jag en bra assistent, det ska börja tidigt ;) (för er som inte vet vad Spången är, så är den den sunkigaste pubben i hela Spånga)
M bjöd mig och G på varsin Cola och han blev under den här stunden G´s nya stora idol. Han sa inte annat än M M M M resten av tiden jag jobbade. Så M jag är nog tvungen att dra med dig till G något mer ;)
Jag hade det också väldigt trevligt, det var länge sen jag träffade honom och idag märkte jag att jag faktiskt har saknat honom..

Det är konstigt hur det är med vissa människor, hur lång tid det än går mellan det att man träffas så är man lika bra vänner ändå. Man kan liksom börja där man slutade, även om det var 2 år sen man sågs. Härligt är det iaf! 

Nu ska jag bege mig till farmor, hon fyller år idag.. Hipp Hipp Hurra för henne :) 

Dagen idag är min

Igår var troligtvis sista dagen som barnflicka åt två små charmtroll känns lite sorligt. Kommer förhoppningsvis finnas kvar som "strö" barnflicka, men det blir ju inte samma sak. Det hänger lite på om jag kommer in på universitetet som planerat eller inte.
Jag fick världens finaste blombuket av familjen nu när jag slutade den går jag och tittar och doftar på såofta jag kan!

Lite ensamnt här hemma, T är i grekland. vist vi är inte tillsammans men vi hörs iaf av, nu är det tyst från det hållet i några dagar till och det är trist. Men jag vet iaf att han har det skönt inte för att det gör min situation bättre.

För 1 år och 3 dagar sen var jag den gladaste jädra stunten som finns, var så glad över att skolan äntligen var slut tyckte att det skulle bli sinnessjukt skönt att bara få jobba ett år. Nu är det året slut =/ tiden har gått fort. Nu till hösten kommer jag vara tvungen slut hos G och gå tillbaka till skolbänken. Men om jag ska vara helt ärlig så längtar jag lite efter att komma igång med plugget igen. Känns bara inte så kul att kvällarna blir uppbokade med plugg igen, det har varit så skönt att kunna gå hem från jobbet och veta att kvällen var MIN.


På tal om att kvällen är min, det stycke fick jag i mitt studentkort av farmor och farfar :

Dagen idag är en märklig dag
Den är Din
Gårdagen föll ur dina händer
Den kan inte få mer innehåll
Än du redan givit den
Morgondagen vet du ingening om
Men dagen idag är din
Använd dig av den
Idag kan du glädja någon
Idag kan du hjälpa en annan
Dagen idag är en märklig dag
Den är Din

Tycker den är sann, bra att ha och fundera på när man känner att allt rinner än ur händerna. 


                                                                           Jag har börjat längta till Norge


Roliga grannar

Sitter på rummet och ska försöka sova om en stund, men det blir nog lättare sagt än gjort.
Grannarna har fest. Problemt är inte att dom har fest, lite musik är ju inte så farlig. Problmet är att ett stort gäng fulla 17åringa killar står ute på altanen och skriker och det är inte fösta gången, lika dant är det varje gång. Alla deras fönster och dörrar är öppna så de dånar av musik så det känns som att man själv har musik på i rummet och en massa fulla hormonstinna killar som inte kan annat än att skrika till varandra! Detta brukar fortsätta till långt in på natten och det är fullkomligt omöjligt att sova så länge dom håller på. Tycker synd om syster som ska upp tidigt för att jobba hela morgondagen.
Kanske ska dra igång häcktrimmern eller köra lite kvistar i kvistmaskinen klockan 8 imorron bitti så man får ge igen lite, det skulle vara något.

Varför denna ljudnivå? Jag förstår det inte, är det någon som kan förklara för mig varför man är tvungen att skrika till varandra, eller utstöta vrål så det låter som en brunstig ko eller nått. Okej att djurhanar kan fälla sin hona, men jag har svårt att tro att dagens kvinnor skulle falla för någon som skriker rätt ut, jag vill då ha någon inteligentare.

Nu är det vist "tjo faderittan LAMBO" som är på topp hos grannarna och jag ska krypa ner i sängen med Stieg Larssons senaste tegelsten så jag kan göra något vettigt av natten..

Det var det fräckaste, jag kom på dom med att sitta på motorhuven till min bil!!!! Men dom hoppade iaf ner utan att protestera när jag sa till...


Jag börjar om

Jag börjar om på ny kula. Slutar med den gamla bloggen som mest innehöll trams från min tid tillsammans med T.
Jag och T hade många fina år tillsammans men det är bäst som vi har det nu. Vi har helt enkelt växt ifrån varandra.
Vi trivs fortfarande tillsammans och jag är glad att han fortfarande finns kvar i min närhet.
 
Nog pratat om det. Sommaren är här och jag är lyckligare än på länge! Bestämde idag med en kompis att jag ska åka till honom i Norge i sommar, ska bli kul att komma här ifrån några dagar det var trots allt 19år sedan jag sanast var i Norge så det är väl på tiden att jag åker till grannlandet och säger hej.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0