Young Dad



Hoffmaestro - Young Dad

Hoffmaestro





 Hoffmaestro - I'm Not Leaving Now

Spindlarna anfaller

Jag gjorde den fasansfulla upptäckten av en monsterspindel som satt på väggen är hemma. Jag skrek högt på syster att komma med kamera och sen var det hon som fick klättra upp och fånga spindeln. Det är hon som är mannen oss emellen.

      


Stor läskig spindel!! Tittar man på en av bilderna ser man att den till och med är hårig!!!



Modiga lillasyster gör sig berädd på att fånga spindeln, medan jag håller på mig avstånd med kameran i högsta hugg




Nu är spindeln fångad! Vi var tvungna att ha trippla lock plus pappas mobil som tyngd, för tänk om det skulle kunna ta sig ut igen =O









Än har hösten inte vunnit




Än blommar trädgården, än har hösten inte vunnit.



Denna blomma får mig att tänka på midsommar, har dem alltid i midsommarkransen. Så lite sommarkännsla får jag när jag fortfarande kan hitta dem i rabatterna



                   



Våra fina vindruvor, tyvärr hinner de inte bli klara i år hösten har varit för dålig, frosten kom för fort. Men de är fina att titta på.




Du är din egen domare








När du lagt ner din själ, din begåvning och ditt hjärta i ett verk, var din egen domare. Du ger verket dess värde - det kan världens betraktare aldrig ta ifrån dig. Och glöm inte bort att detta också gäller när du själv ska bedöma någon annans livsverk.






Stöd rosa bandet!

Igår var jag på Lindex och hittade två tröjor som jag köpte, 20% gick till bröstcancerforskningen. Toppen bra sätt att skänka pengar på tycker jag! Mycket bättre att köpa något man faktiskt har användning för än att ringa in och skänka pengar, eller köpa "Rosabandet"



Dom här två köpte jag!
Så spring till lindex och förena nytta med nöje, för nog behöver man några nya tröjor till hösten? Kostar bara 149kr ;)

Höst

Underbar höst dag idag, solen skiner och det riktigt doftar höst.
En dag som denna vill jag ta med mig någon kär vän bege mig ut på landet, ta långpromenader, fotografera alla underbara höst färger, ha lövkrig och slutligen krypa upp i soffan och dricka varmchoklad.
När det är sånt här väder tycker jag om hösten. Då kan jag slappna av. Att strosa runt i skogen med alla löv som skiftar i så många olika färger, det gör mig glad.








De här bilderna är säkert 5 år gamla, men de är höst bilder från landet i alla fall!

RSS 2.0