The right man



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Själv gillade jag tydligen fryst majs ;D Öppnade alltid frysen och nallade, och i affären fick mamma alltid öppna en påse och betala när den var tom :D Riktigt så illa är det inte med Vincent, och idag finns det gratis bananer till alla barn i de flesta mataffärerna!

2008-08-13 @ 23:24:15
URL: http://meandmymen.blogg.se/
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Det låter som att alla är supernöjda med sina almanackor... åh jag vill också beställa. Tror banne mig jag ska göra de, även om jag tycker 275 kr är lite saftigt för en ynka almanacka, men den är ju unik : ) och 275 kr på ett år är ju inte mycket. Haha man får tänka smaart. Hur lång tid tog din leverans?

2008-08-14 @ 17:14:43
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Angie

2008-08-15 @ 09:52:07
URL: http://intesomdu.blogg.se/
Postat av: Angie

Hej!



Tack för din kommentar, vad glad jag blev :)



Jag gjorde alltid naglar på salong förut, för jag trodde inte att jag kunde få dem långa annars, har alltid haft mjuka och sköra naglar.



Men nu har jag skött mina naglar helt själv det senaste året, och det går jättebra!



Det viktigaste är att man bryr sig väldigt mycket. Att man "prioroterar" naglarna. Inte utsätter de för onödig pågfrestning, målar om de ofta och många lager, använder nagelbansolja flitigt, filar de rätt. Och så finns det ju jättemycket bra produkter att använda sig av. Sally Hansen och Broadway (finns på Åhléns, Kicks, vissa H&M) har jättebra nagelserier. Som verkligen funkar!



Min bästa kompis har aldrig varit en nageltjej. Alltid korta, o-skötta naglar. Jag peppade henne lite i början på sommaren, sa åt henne vad hon skulle göra och ha lite tålamod. Nu, knappt två månader senare har hon långa, starka och fina naglar! Och hon har blivit helt galen i dem :)



Det är så mycket roligare att ha egna riktiga naglar, och jag tycker att det är så kul och mysigt att sitta och pula och fixa med dem, min egentid liksom.



Lycka till!

Trevlig helg!

:)

2008-08-15 @ 10:04:03
URL: http://intesomdu.blogg.se/
Postat av: FREIJAS MAMMA [TÄVLING!] - Caroline.

Japp nu är en beställd hem till mig : )

2008-08-16 @ 08:02:20
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0